Adatvédelem

Adatkezelési tájékoztató

DANUBIA ESTATE Kft. (székhely: 8220 Balatonalmádi József Attila út 41.) a továbbiakban, DANUBIA ESTATE Kft. és/vagy adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

A DANUBIA ESTATE Kft. Adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a www.danubiagroup.hu/adatvedelem címen.

A DANUBIA ESTATE Kft. Fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikor megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét.

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk és kollégánk megválaszolja kérdését.

A DANUBIA ESTATE Kft. Elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A DANUBIA ESTATE Kft. A személyes adatokat bizalmasan kezeli és meg tesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A DANUBIA ESTATE Kft. Az alábbi linkre klikkelve ismerteti adatkezelési gyakorlatát.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

Összehasonlítás