Üdvözlet a fedélzeten

Ingatlanközvetítés személyesen Önnek!

Feltételezzük, hogy hozzáértő ingatlanközvetítőn keresztül hatékonyabban értékesítheti ingatlanát! Fontos, hogy a gyakran változó jogszabályokkal tisztában legyünk és a szükséges szakértelmet és biztonságot megteremtve ingatlanát mindenféle jogi akadály nélkül értékesítsük!

Az ügyfelekkel való együttműködés kiemelt figyelmet igényel, hiszen a piaci kínálatra jellemzően, a vevők gyakran nem tudják eldönteni melyik ingatlan lenne számukra a megfelelő.

Az értékesítésről általában:

Képzett értékesítőnk a helyszínen megtekinti az ingatlant, felméri annak piaci értékét, továbbá szükség esetén átfogó képet ad az értékesítés lehetőségeiről. Ismerteti a Megbízás feltételeit, melyet az Ön igényeihez igazítunk. Minden esetben ellenőrizzük az ingatlan tulajdoni lapját, ezáltal garantálva azt ingatlan aktuális jogviszonyait.

Szakszerűen fényképeket és alaprajzot készít a helyszínen! Amennyiben szeretne  videót készíttetni ingatlanáról, kérjük, vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat is!

Szolgáltatásunk díjainkról:

Piaci igényeknek megfelelően megbízási díjainkból az Önnek legmegfelelőbbet választhatja! Szolgáltatásunk díja mindig az ingatlan vételárából számítandó.  A megbízás díj alapja az ingatlan vételára*

  • Kizárólagos megbízás díja bruttó *2.9%, mely tartalmazza az ingatlan KIEMELT hirdetését és megjelenését, többek között az ingatlanügynökségünk utcai portálján, cégünk honlapján kiemelve azt a további ajánlatok közül. Ingatlanán kérésére céges reklámanyagot helyezünk el.
  • Nem kizárólagos megbízás díja bruttó *3.9%, mely tartalmazza az ingatlan hirdetését országos hirdetési portálokon, nem kevesebb megjelenéssel, mint a kizárólagos megbízás esetén!
  • Egyedi megbízás díja *megállapodás alapján történik, mely tartalmazza az ingatlan hirdetését különböző nagy látogatottságú országos hirdetési portálokon, nem kevesebb megjelenéssel, mint a nem kizárólagos megbízás!
  • Ingatlan bérbeadás díja bruttó 1 havi bérleti díj.

Díjmentes szolgáltatásunk:

  • Az ingatlan hirdetésének elhelyezés az iroda kirakatában.
  • A leglátogatottabb ingatlanos portálon való megjelenés.
  • Saját adatbázisban regisztrált ügyfeleink azonnal értesülnek az Ön ingatlanáról, ha megfelel a keresési feltételnek!
  • Bármely típusú megbízás esetén az ingatlan személyesen bemutatása!

Az ingatlan bemutatása és az értékesítés folyamata:

Ügyfeleink az ingatlan bemutatása előtt megfelelő információt kapnak az ingatlanról, mielőtt személyesen megtekintenék azt, ezáltal rengeteg időt spórolva Önnek és kiszűrve a nem potenciális érdeklődőket.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az ügyfeleink érdeklődését, ártárgyalást kezdeményezünk, így garantálva az ügylet sikeres folytatását és lezárását!

Ügyfeleinket az ügyvédi szerződéskötésig személyesen kísérjük végig, az esetleges felmerülő problémákra további megoldásokat javaslunk. Szíves figyelmébe ajánljuk ügyvédi partner iroda jogi képviseletét, ahol szakszerű ingatlanjogban is jártas felkészült ügyvédek kedvező feltételekkel készítik el az ingatlan vásárláshoz szükséges adásvételi szerződést.

 

EnglishHungarian

Összehasonlítás

Adja meg kulcsszavát