Bemutatkozás

Ingatlanközvetítés személyesen!

Feltételezzük, hogy hozzáértő ingatlanközvetítőn keresztül hatékonyabban értékesítheti ingatlanát! Fontos, hogy a gyakran változó jogszabályokkal tisztában legyünk és a szükséges szakértelmet és biztonságot megteremtve ingatlanát mindenféle jogi akadály nélkül értékesítsük!

Az ügyfelekkel való együttműködés kiemelt figyelmet igényel, hiszen a piaci kínálatra jellemzően, a vevők gyakran nem tudják eldönteni melyik ingatlan lenne számukra a megfelelő.

Az értékesítésről és a szolgáltatás díjairól:

Képzett értékesítőnk a helyszínen megtekinti az ingatlant, felméri annak piaci értékét, továbbá szükség esetén átfogó képet ad az értékesítés lehetőségeiről. Ismerteti a Megbízás feltételeit, melyet az Ön igényeihez igazítunk. Minden esetben ellenőrizzük az ingatlan tulajdoni lapját, ezáltal garantálva azt ingatlan aktuális jogviszonyait.

Szakszerűen fényképeket és alaprajzot készít a helyszínen, mely az értékesítés elengedhetetlen részét képezi! Amennyiben szeretne  videót készíttetni ingatlanáról, kérjük, vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat is!

Szolgáltatásunk díjai:

Piaci igényeknek megfelelően megbízási díjainkból az Önnek legmegfelelőbbet választhatja! Szolgáltatásunk díja mindig az ingatlan vételárából számítandó.

Kizárólagos megbízásunk díja bruttó 2%, mely tartalmazza az ingatlan kiemelt hirdetését és megjelenését, többek között az ingatlanügynökségünk utcai portálján, cégünk honlapján kiemelve azt a további ajánlatok közül. Ingatlanát megjelenítjük a nyomtatott médiában, illetve kérésére az ingatlanra céges reklámanyagot helyezünk el. Kizárólagos megbízás esetén értesítjük a további velünk együttműködő ingatlanügynökségeket, megsokszorozva ezzel az ingatlanra érdeklődő potenciális ügyfelek számát!

Nem kizárólagos megbízásunk díja bruttó 3 %, mely tartalmazza az ingatlan hirdetését különböző nagy látogatottságú portálokon, nem kevesebb megjelenéssel, mint a fél kizárólagos megbízás esetén!

Ingatlan bérbeadásunk díja bruttó 1 havi bérleti díj.

Díjmentes szolgáltatásunk:

  • Az ingatlan hirdetésének elhelyezés az iroda kirakatában.
  • A leglátogatottabb ingatlanos portálon való megjelenés.
  • Saját adatbázisban regisztrált ügyfeleink azonnal értesülnek az Ön ingatlanáról, ha megfelel a keresési feltételnek!
  • Bármely típusú megbízás esetén személyesen bemutatása az ingatlannak!

Az ingatlan bemutatása és az értékesítés folyamata:

Ügyfeleink az ingatlan bemutatása előtt megfelelő információt kapnak az ingatlanról, mielőtt személyesen megtekintenék azt, ezáltal rengeteg időt spórolva Önnek.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az ügyfeleink érdeklődését, ártárgyalást kezdeményezünk, így garantálva az ügylet sikeres folytatását és lezárását!

Ügyfeleinket az ügyvédi szerződéskötésig személyesen kísérjük végig, az esetleges felmerülő problémákra további megoldásokat javaslunk. Szíves figyelmébe ajánljuk ügyvédi partner iroda jogi képviseletét, ahol szakszerű ingatlanjogban is jártas felkészült ügyvédek kedvező feltételekkel készítik el az ingatlan vásárláshoz szükséges adásvételi szerződést.

Összehasonlítás

Adja meg kulcsszavát